Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Video case: Dedecker Accountants verhuist naar de Cloud

Dedecker accountants Cloud Microsoft Office 365Toen het tijd was voor vernieuwing koos Tom Dedecker van Dedecker Accountants ervoor niet meer met een lokale server te werken. In plaats schakelde hij over naar de Cloud.

“De doelstellingen waren om op een comfortabele manier verder werken met onze computerinfrastructuur en daar zo weinig mogelijk zorgen mee te hebben. Met de Cloud-omgeving hebben we die doelstellingen zeker bereikt. Geen serverproblemen en geen volle dataschijven meer.” – Tom Dedecker

 Ook qua gemak was is de Cloud een grote stap voorwaarts.

“Onlangs waren er wegenwerken in de buurt van ons kantoor. Dat leidde tot een paar stroomonderbrekingen. Ik kon aan mijn medewerkers vragen gewoon thuis te werken. Dat was niet mogelijk met een lokale server. Ook als ik bij een klant ben, kan ik gemakkelijk aan al mijn bestanden.”

De Cloud biedt dus flink wat voordelen in vergelijking met een traditionele server. Met Office 365 van Microsoft heb je overal en altijd toegang tot al je applicaties zoals Microsoft Office, SharePoint, Outlook, Dynamics NAV en het Windows besturingssysteem. Je hebt zelfs toegang tot je bureaublad. En je werk wordt veilig opgeslagen.

Verder heb je geen onverwachte kosten, enkel een maandelijks bedrag.

“We werken al meer dan 20 jaar samen met SDE. Dat zij ervoor kozen hun infrastructuur naar de Cloud de verhuizen zette ons aan hetzelfde te doen.”