Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Breid je Dynamics 365 functionaliteit uit met apps uit de AppSource

AppSource Video Dynamics 365Je smartphone uitbreiden met apps dat kent iedereen. Wist je dat Microsoft nu een appstore heeft voor haar ERP-software Dynamics 365? Dankzij deze nieuwe ERP appstore, AppSource genaamd, kan je snel en eenvoudig de functionaliteit van je Dynamics 365-omgeving uitbreiden met de functies die jij nodig hebt. Bekijk de video.

AppSource helpt bedrijven om apps te vinden die aan hun business behoeften voldoen, en dat voor o.a. Dynamics 365, Power BI, en Office 365. Op AppSource kan je gemakkelijk filteren per categorie, per industrie, en per programma om zo de juiste apps voor jou te vinden.

AppSource kan je gemakkelijk in Dynamics 365 terugvinden door te klikken op de Dynamics 365-drop-down en 'get more apps' aan te klikken. Dit brengt je naar een de homepage van AppSource en geeft je meteen een overzicht van enkele apps die beschikbaar zijn voor je Dynamics 365. Daarna kan je een app aanklikken om meer informatie te verkrijgen over die app.