Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Maak je eigen smartphone app op basis van Dynamics 365 ERP

PowerApps VideoSoms wenste je dat je een klein specifiek onderdeel van je ERP om kon zetten in een mini mobiele app. Dankzij de integratie van PowerApps in Dynamics 365 kunnen je mensen eenvoudig apps creëren en delen om hun jobs beter te doen. Bekijk de video.

Apps die gemaakt zijn met PowerApps kunnen je Dynamics 365 data gebruiken als databron en nieuwe records maken, updaten en verwijderen. Met andere woorden, je maakt gewoon zelf je geïntegreerde app!

Daarnaast is het ook mogelijk om een app helemaal vanaf nul te maken. Hierdoor is het mogelijk om mobiele apps te creëren die op basis van jouw ERP-noden zijn afgestemd, en dat zonder dat je ook maar iets moet programmeren.

Je PowerApps die je maakte, kan je dan terugvinden op jouw home.dynamics.com, en je kan gemakkelijk switchen vanuit Dynamics 365 naar je PowerApps door middel van 'My Apps' sectie in de taakbalk.