Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Business intelligence en Dynamics 365 met Power BI

Power BI Video Dynamics 365Dankzij de integratie van Dynamics 365 met Power BI kan je eenvoudig rapporten genereren van je Dynamics 365 data. Daarnaast kan je ook via Power BI gemakkelijk analyses in Dynamics zelf weergeven waardoor je de ERP niet moet verlaten. 2 korte videootjes voor jou.

Power BI is een suite van business analytics tools om je data te analyseren en inzichten in je data te delen. Dankzij Power BI dashboards krijg je een 360°-overzicht van alle belangrijke metrische gegevens voor je business users in één plaats en in real-time. 

Power BI beschikt zelf over enkele standaard Dynamics-dashboards die je nu al kan gebruiken om inzichten in je verkooppijplijn te visualiseren en te vergelijken met voorgaande jaren. 

 

En eenmaal je een Power BI-dashboard gemaakt hebt, kan je deze ook in de schermen van je Dynamics 365-omgeving weergeven. Hiermee heb je in Dynamics 365 altijd een mooie visualisatie van de voor jouw belangrijkste gegevens om je business te managen.