Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Zelf kettingreacties opbouwen met Microsoft Flows vanuit Dynamics 365 naar andere applicaties

Video Microsoft Flow Dynamics 365Met Microsoft Flow kan je automatisch repetitieve taken uitvoeren. Je kent misschien wel “IFTT” (If this, then That)? Waardoor een bepaalde actie het startschot is voor een reeks van geautomatiseerde vervolgstappen. Wel, met Flow kan je gemakkelijk “kettingreacties” bouwen voor professionele doeleinden en natuurlijk kan je ook Flows maken met Dynamics 365! Bekijk de video en enkele voorbeelden!

De mogelijkheden zijn eindeloos, hier alvast enkele voorbeelen. Zo kan je een flow triggeren als een Dynamics 365-record gecreëerd werd, verwijderd werd, of geüpdatet werd. Hierna kan je acties kiezen uit een heleboel connectors, zoals Outlook, SharePoint, Excel, of Trello. 

Daarnaast kan je ook condities gebruiken om enkel die acties uit te voeren die de situatie vereisen. Wil je juist records creëren als er iets gebeurt? Dan kan je dit doen door middel van een trigger uit een andere applicaties die dan een nieuw record maakt in Dynamics 365 for Financials en Dynamics NAV.