Laatste Nieuws over Dynamics NAV, ERP en IT | SDE

Op onze blog kan je allerlei artikelen en nieuwigheden terugvinden met betrekking tot IT en ERP. Mis niets van de laatste nieuwtjes uit de wereld van ERP!

NAVIGATION - SEARCH

Over deze blog

IT voor de moderne onderneming

Met deze blog wil initiatiefnemer SDE moderne ondernemingen informeren over de mogelijkheden die IT biedt. De onderwerpen op deze blog tonen hoe IT moderne KMO's helpt met het verbeteren van hun productiviteit, hoe digitalisering groei mogelijk maakt en hoe kosten verlaagd kunnen worden.

Niet onbelangrijk is ook dat werken met moderne technologie vaak een plezier is voor de werknemers.

Specialist in ERP systemen en Microsoft Dynamics NAV

SDE heeft meer dan 30 jaar ervaring in ERP software voor middelgrote ondernemingen. Het SDE-team bestaat uit 45 hoogopgeleide collega's, stuk voor stuk IT-specialisten in hart en nieren. Zij delen graag hun ERP kennis en expertise op deze blog. SDE kiest Microsoft Dynamics NAV, het vroegere Navision, als ERP-systeem om op te ontwikkelen. We spitsen ons toe op 6 verschillende deeldomeinen:

Niet alleen ERP pakketten, ook IT-infrastructuur en systeembeheer

Omdat ERP en Microsoft Navision het hart van de digitale onderneming vormen komt al snel andere software en technologie om de hoek kijken. Daarom vinden we het belangrijk dat we ook mensen in dienst hebben met kennis van IT-infrastructuur en systeembeheer. Op die manier kunnen we desgewenst als externe IT-manager optreden voor bedrijven die er zelf geen in dienst hebben.

Iets bijdragen aan deze blog?

We zijn steeds op zoek naar interessante blogposts en content die effectief een meerwaarde betekenen voor onze lezers en die aansluit bij het thema van deze blog. Neem contact op met Sven Bries indien u wil samenwerken.